For Profesjonelle

 

Hvor skal man bruke varmefolie?

Familiehus og leiligheter

Industrilokaler

Varehus

Som varmesystemer i terrarium og dyreavlproduksjon

INSTALLERES UTEN STØP!

Frem til nå har så og si alle strålegulvvarmsystemer hatt kabler som har måttet støpes inn i betong.  Varmeplus varmefolie er utviklet for installasjon under flytende laminat, tre og tregulv – uten støp! Det finnes rett og slett ikke en enklere måte å installere et varmt gulv enn med Varmeplus folie.

Strålegulvvarme – Varmeplus

Varmeplus sparer installasjonskostnader.  De fleste strålegulvvarmesystemer må være innebygd i betong før man legger laminat og andre flytende gulv.  Ikke Varmeplus folie! Bare rull ut Varmeplus varmefolie på et passende isoleringsunderlag, dekk med dampsperre, legg gulvet og koble til strøm!

Varmeplus gjør livet til både leverandør og installatør enklere. Det er ingen varmekabler som kan kuttes eller kortsluttes.  Så snart Varmeplus varmefolie er ordentlig installert, vil det vare evig.

Varmeplus reduserer installasjonstid.  Varmeplus varmefolie kommer i standard bredder og ulike lengder som er lagret for salg og enkelt tilbehør til ethvert gulv. Varmeplus varmefolie lengder kan til og med forkortes på stedet for en nøyaktig passform!  Velg mattestørrelser for å dekke majoriteten av det ønskede oppvarmede området. Fyll ut eventuelt gjenværende område med matchende underlag.  De fabrikkvedlagte, hermetisk lukkede blytrådene kobles til standard husholdningsspenning. Både systemer med 120V og 240V er tilgjengelig.  Ingen nedtrappingstransformatorer, skjøttilkoblinger på stedet eller spesialverktøy kreves.

Ifølge brukere er elektrisk varmefolie en av de mer komfortable måtene å varme opp.

Fordelaktig investering:

  • en engangsinvestering i det minste varmesystemet, som ikke krever vedlikehold eller reparasjon;
  • har lave driftskostnader;
  • vintervarmekostnader går ned med om lag 50%.

Når det gjelder komfort, dekker elektrisk varmefolie et stort område uten å blokkere den fjerninfrarøde strålevarme. Systemets overflatetemperaturen er lik menneskekroppens temperatur. Bølgelengden er på om lag 9 mikroner. IR-stråler som kommer av menneskekroppen er omtrent like lange. Dermed er systemets energien tilpasset direkte til infrarød strålingen i menneskekroppen som hjelper med å velgjør og stimulere kroppen.

OM PRODUKT >

Varmefolie Varmefolie Varmefolie Varmefolie Varmefolie Varmefolie